close
چت روم

تصویر ثابت

تصویر ثابت

فلافل بندری و فلافل عربی و فلافل خوزستانی

منوی اصلی
اطلاعات کاربری

عضو شويد

نام کاربری :
رمز عبور :

فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد
موضوعات
عجیب ترین ها
ساخت بشر ودیدنی ها [78]
از آیات خدا [30]
اشپزی
سفره ارایی [40]
شیرینی [31]
ترشی [3]
شریت و مربا ونوشیدنی [6]
دسر وبستنی [12]
آشپزخانه [17]
غذای وطنی [13]
شرقی [8]
فرنگی [11]
طبیعت
حیوانات وحشرات [15]
گیاهان وگلها [18]
مناظر [22]
زن [7]
جاذبه های طبیعت [21]
حیات وحش و طبیعت [8]
میوه ها [20]
مردانه [3]
کودکان
لباس کودکانه [9]
بازی [25]
کاردستی [34]
گالری عکس [16]
خاطرات كودكي [1]
مدلهاي جديد سيسموني [3]
هنری
کاردستی [29]
زیبایی و کار های هنری [62]
بازیگران وسینما [27]
هنرمندان خواننده [0]
معماری
مجسمه سازی [18]
شهر سازی [8]
طراحی داحلی [10]
علمی
یافته های علمی نو [23]
نکات و رموز خانه داری [18]
سلامت و بهداشت [13]
ورزشی
ورزش و تندرستی [7]
ورزشکاران وقهرمانان [8]
ادبی
شعر [3]
داستان [41]
سخن بزرگان [12]
اجتماعی [16]
طنز و سرگرمی [44]
تاریخی
ایران عزیزمان [13]
جهان [4]
گردشگری
در ایران [10]
در جهان [35]
شرقی [3]
ماشین و ترافیک [1]
روانشناسی
فال [11]
شخصیت شناسی [26]
ارامش روان [7]
آرایشی وبهداشتی
وسایل ارایشی [11]
آرایش و مو [12]
خود آرایی [8]
مد
لباس کودکانه [7]
لباس [66]
کیف و کفش [42]
زمستانه [9]
تابستانه [11]
بهاره [4]
پاییزی [4]
زنانه [71]
مردانه [8]
در جهان [6]
خانه [9]
جواهرات [11]
همه چی برای عروس و داماد ها [31]
مذهبی
عرفان [5]
از اسلام [8]
از ادیان [3]
از مدرسه تا دانشگاه
مقاله ها [2]
کتاب [1]
آموزشی [9]
رایانه
برنامه ها ونرم افزارها [1]
کد های جاوا و..... [0]
اخبار
ایران و جهان [26]
عكس و اخبار روز [7]
گالري عكسهاي جالب
از گذشته تا حال [8]
عكسهاي متحرك [1]
عكس خنده دار [5]
عكسهاي عجيب [23]
عكسهاي متفرقه [40]
آرشیو
چهارشنبه 11 دی 1392
شنبه 22 تير 1392
پنجشنبه 20 تير 1392
يکشنبه 02 تير 1392
يکشنبه 12 خرداد 1392
چهارشنبه 08 خرداد 1392
يکشنبه 05 خرداد 1392
پنجشنبه 02 خرداد 1392
چهارشنبه 16 اسفند 1391
سه شنبه 15 اسفند 1391
پنجشنبه 10 اسفند 1391
چهارشنبه 09 اسفند 1391
پنجشنبه 12 بهمن 1391
چهارشنبه 11 بهمن 1391
دوشنبه 09 بهمن 1391
يکشنبه 08 بهمن 1391
شنبه 07 بهمن 1391
جمعه 06 بهمن 1391
پنجشنبه 05 بهمن 1391
سه شنبه 03 بهمن 1391
دوشنبه 02 بهمن 1391
يکشنبه 17 دی 1391
جمعه 15 دی 1391
پنجشنبه 14 دی 1391
چهارشنبه 13 دی 1391
سه شنبه 12 دی 1391
شنبه 09 دی 1391
دوشنبه 04 دی 1391
يکشنبه 03 دی 1391
چهارشنبه 29 آذر 1391
سه شنبه 28 آذر 1391
دوشنبه 27 آذر 1391
يکشنبه 26 آذر 1391
شنبه 25 آذر 1391
جمعه 24 آذر 1391
چهارشنبه 22 آذر 1391
سه شنبه 21 آذر 1391
سه شنبه 14 آذر 1391
دوشنبه 13 آذر 1391
جمعه 10 آذر 1391
سه شنبه 07 آذر 1391
يکشنبه 05 آذر 1391
شنبه 04 آذر 1391
جمعه 03 آذر 1391
پنجشنبه 02 آذر 1391
چهارشنبه 01 آذر 1391
سه شنبه 30 آبان 1391
دوشنبه 29 آبان 1391
شنبه 27 آبان 1391
پنجشنبه 25 آبان 1391
چهارشنبه 24 آبان 1391
سه شنبه 23 آبان 1391
دوشنبه 22 آبان 1391
يکشنبه 21 آبان 1391
شنبه 20 آبان 1391
جمعه 19 آبان 1391
پنجشنبه 18 آبان 1391
چهارشنبه 17 آبان 1391
سه شنبه 16 آبان 1391
دوشنبه 15 آبان 1391
شنبه 13 آبان 1391
جمعه 12 آبان 1391
پنجشنبه 11 آبان 1391
چهارشنبه 10 آبان 1391
سه شنبه 09 آبان 1391
يکشنبه 07 آبان 1391
شنبه 06 آبان 1391
جمعه 05 آبان 1391
چهارشنبه 03 آبان 1391
سه شنبه 02 آبان 1391
دوشنبه 01 آبان 1391
يکشنبه 30 مهر 1391
شنبه 29 مهر 1391
جمعه 28 مهر 1391
پنجشنبه 27 مهر 1391
سه شنبه 25 مهر 1391
دوشنبه 24 مهر 1391
يکشنبه 23 مهر 1391
شنبه 22 مهر 1391
جمعه 21 مهر 1391
پنجشنبه 20 مهر 1391
چهارشنبه 19 مهر 1391
سه شنبه 18 مهر 1391
دوشنبه 17 مهر 1391
يکشنبه 16 مهر 1391
شنبه 15 مهر 1391
جمعه 14 مهر 1391
پنجشنبه 13 مهر 1391
چهارشنبه 12 مهر 1391
سه شنبه 11 مهر 1391
دوشنبه 10 مهر 1391
يکشنبه 09 مهر 1391
شنبه 08 مهر 1391
جمعه 07 مهر 1391
پنجشنبه 06 مهر 1391
چهارشنبه 05 مهر 1391
سه شنبه 04 مهر 1391
دوشنبه 03 مهر 1391
يکشنبه 02 مهر 1391
شنبه 01 مهر 1391
پنجشنبه 30 شهريور 1391
سه شنبه 28 شهريور 1391
دوشنبه 27 شهريور 1391
يکشنبه 26 شهريور 1391
شنبه 25 شهريور 1391
جمعه 24 شهريور 1391
پنجشنبه 23 شهريور 1391
چهارشنبه 22 شهريور 1391
سه شنبه 21 شهريور 1391
دوشنبه 20 شهريور 1391
يکشنبه 19 شهريور 1391
شنبه 18 شهريور 1391
جمعه 17 شهريور 1391
پنجشنبه 16 شهريور 1391
چهارشنبه 15 شهريور 1391
سه شنبه 14 شهريور 1391
دوشنبه 13 شهريور 1391
يکشنبه 12 شهريور 1391
شنبه 11 شهريور 1391
پنجشنبه 09 شهريور 1391
چهارشنبه 08 شهريور 1391
سه شنبه 07 شهريور 1391
دوشنبه 06 شهريور 1391
شنبه 04 شهريور 1391
پنجشنبه 02 شهريور 1391
دوشنبه 30 مرداد 1391
يکشنبه 29 مرداد 1391
شنبه 28 مرداد 1391
جمعه 27 مرداد 1391
پنجشنبه 26 مرداد 1391
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود

مطالب پربازدید
مطالب تصادفی
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
آمار سایت
آمار مطالب
کل مطالب : 836
کل نظرات : 132
آمار کاربران
افراد آنلاین : 2
تعداد اعضا : 50

کاربران آنلاین

آمار بازدید
بازدید امروز : 165
باردید دیروز : 584
بازدید هفته : 165
بازدید ماه : 8,485
بازدید سال : 75,624
بازدید کلی : 1,392,958
کدهای اختصاصی
مدیریت آموزشی
Image by Cool Text: Logo and Button Generator - Create Your Own Logo
پشتیبانی
RSS

Powered By
Rozblog.Com
جستجو

 

http://up.pixroz.com/Ashpazi/falafel_pixroz.jpg
 
 
 

فلافل بندری و فلافل عربی و فلافل خوزستانی به همراه طرز تهیه سس فلافل

طرز تهیه فلافل خوزستانی

مواد لازم:

نخود خیس شده =۲۵۰ گرم

پیاز =یک عدد بزرگ

سیر= ۳ حبه

رب گوجه فرنگی =یک قاشق مربا خوری

سیب زمینی آب پز =۱ عدد کوچک

ادویه کار ی=۲ قاشق چایخوری

فلفل و نمک و زردچوبه= به میزان دلخواه

 

طرز تهیه:

ابتدا نخود را به همراه پیاز و سیر چرخ کرده (نخود چرخ شده باید کمی زبر باشد)سپس سیب زمینی رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقیمانده را به مایه نخود اضافه نموده و خوب ورز میدهیم . لازم بذکر است قبل از سرخ کردن فلافل مقداری کمی آب اضافه کرده تا مایه نسبتاٌ نرمتر شود با این کار فلافل ترد خواهد شد.

 

نکات مهم :

۱- هیچوقت به مایه فلافل تخم مرغ اضافه نکنید زیرا طعم واقعی فلافل را از بین میبرد و مانند کتلت خواهد شد .

۲- برای خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به میزان بیشتری استفاده شود .

۳- میتوان بجای رب گوجه از یک عدد گوجه فرنگی رنده شده استفاده کرد .

۴- برای سرخ کردن از ظرف کوچک و گود استفاده شود برای صرفه جویی در روغن و سرعت پخت و شعله اگر کم باشد فلافل شما نیز مغز پخت خواهد شد .

دستور پخت سس فلافل

یک عدد سیب زمینی آب پز و له شده را با ومقداری رب گوجه و فلفل و نمک در آب حل کرده و مواد را میپزیم تا مایه نسبتاٌ غلیظی بدست آید . این دستور پخت فلافل خوزستان است حتماٌ امتحان کنید.

================================

طرز تهیه فلافل بندری

تخم مرغ ۱ عدد- سیب زمینی ۱ عدد- نخود یک فنجان- فلفل یک چهارم قاشق سوپخوری- فلفل قرمز قدری

۴۸ ساعت نخود را در آب خیس کنید، البته مرتب آب آن را عوض کنید تا لیز نشود. بعد آن را با سیب زمینی چرخ کرده و نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده خوب مخلوط کنید. بعد از آن تخم مرغ را به آن اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید و بعد آن را به صورت گرد گرد در آورده و در روغن سرخ کنید.

 

طرز تهیه فلافل(به صورت دیگر)

مواد لازم:

نخود ۵۰۰ گرم

تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد

گشنیز ۲۵۰ گرم

زیره ی کوبیده ۱ قاشق سوپخوری

فلفل قرمز کوبیده ۱ قاشق چایخوری

آرد گندم ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

آبلیمو ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم

نمک به قدر کافی

 

طرز تهیه:

نخود را بپزید. (بهتر است نخود را قبلاً خیس کنید تا زودتر بپزد، در هر حال نخود باید کاملاً پخته شود و آبش به خورد آن برود). سپس آن را در حالی که هنوز گرم است چرخ کنید تا کاملاً مانند پوره نرم و لطیف شود. گشنیز را تمیز کرده و بشویید و در صافی بریزید. وقتی آب گشنیز کشیده شد آن را ریز خرد کنید. تخم مرغ ها را با زیره و کمی نمک و فلفل قرمز یا فلفل سیاه (در صورت استفاده از فلفل سیاه یک قاشق چایخوری زعفران هم در کمی آب جوش حل کرده به کار ببرید). داخل پوره نخود بریزید و مایه را خوب مخلوط کنید.

بعد گشنیز را ریخته، به هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. مقداری روغن مایع را در تابه ی مناسبی بریزید و آن را داغ کنید تا حدی که دود نکند. از مایه ی تهیه شده گلوله هایی به اندازه ی یک تخم مرغ بردارید و آنها را در آرد غلطانیده و همه را با دست صاف و گرد کنید. باید دقت کنید که سطح گلوله ها کاملاً صاف شود. سپس آنها را در روغن بیندازید. حرارت را کمی ملایم کنید. وقتی یک طرف طلایی شد آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم طلایی شود.

=================

آموزش و طرز تهیه فلافل عربی(اصل)

مواد لازم:

۳۸۰ گرم باقلای خشک

۳۸۰ گرم نخود

۲ حبه درشت سیر کوبیده

یک عدد درشت پیاز( ریز خرد شده)

۴ عدد بزرگ پیازچه( ریز خرد شده)

فلفل سبز قلمی تند

یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

۳ قاشق غذاخوری آرد یک فنجان

جعفری خرد شده یک قاشق مرباخوری

پودر تخم گشنیز ۵/۱ قاشق مرباخوری

پودر زیره سبز به اندازه لازم

نمک و فلفل به اندازه لازم

روغن برای سرخ کردن فلافل

 

طرز تهیه:

باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود. توجه: – باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. – در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود. نکات تغذیه ای : فلافل یک نوع غذای لبنانی است که برای افراد گیاهخوار غذای مناسبی می باشد. این غذا به علت داشتن حبوبات به خصوص نخود ، پروتئین را در حد کافی و نیاز بدن تامین می کند. نخود نیز مانند سایر حبوبات، فیبر بالایی دارد. فیبر محلول مانند یک برس زبر، سیستم گوارشی را پاک می کند. این نوع فیبر، گلوکز( قند) و کلسترول خون را کاهش می دهد. همچنین نیاز به انسولین را در افراد دیابتی کم می کند.



برچسب ها : طرز تهيه فلافل خانگي , فلافل , آموزش و طرز تهیه فلافل عربی , طرز تهیه فلافل بندری , فلافل خانگي , فلافل هندي , فلا فل عربي , فلافل تند ,
نویسنده : pixroz | نظرات کاربران پیکس رُز (0)
درباره : اشپزی , غذای وطنی ,
امتیاز : نتیجه : 0 امتیاز توسط 0 نفر مجموع امتیاز : 0

برچسب ها : فلافل , طرز تهيه فلافل خانگي , آموزش و طرز تهیه فلافل عربی , طرز تهیه فلافل بندری , فلافل خانگي , فلافل هندي , فلا فل عربي , فلافل تند ,
بازدید : 322
تاریخ : شنبه 04 آذر 1391 زمان : 18:26 | نویسنده : ایلیاواميرحسام | نظرات ()
مطالب مرتبط
آخرین مطالب ارسالی
dastane akhare shab تاریخ : چهارشنبه 11 دی 1392
corn dog........ تاریخ : چهارشنبه 11 دی 1392
bot.................bambi تاریخ : چهارشنبه 11 دی 1392
پیرمردی 100 ساله سریع ترین دوچرخه سوار جهان شد (عکس) تاریخ : شنبه 22 تیر 1392
نقاشی های زیبای کاتوزیان تاریخ : پنجشنبه 20 تیر 1392
صبحانه های خوشکل و خوشمزه art-fast (1) تاریخ : یکشنبه 02 تیر 1392
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی